Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarki
czwartek, 2 maja 2024 12:14

Gorący posiłek dla seniora

Niedługo startuje już wspominany przez nas projekt "Gorący posiłek dla seniora".
Zdjęcie w odcieniach szarości. Starsza kobieta, trzyma w rękach kubek. Na górze po lewej logo stowarzyszenia oraz pełna nazwa. Poniżej informacja" Gorący posiłek dla seniora. Dostarczymy codziennie gorący posiłek seniorom 70+ do domu. Więcej informacji na stronie stowarzyszeniezbyszko.pl"

Przypominamy że jest to projekt skierowany do mieszkańców naszego miasta w wieku powyżej 70 roku życia.  Naszym celem jest dostarczanie posiłków pięćdziesięciu seniorom.  Udział w projekcie jest całkowicie BEZPŁATNY i obejmuje codzienny, jednodaniowy obiad oraz dowóz do domu w ścisłym reżimie sanitarnym.
Prosimy o udostępnianie tej informacji oraz przekazanie jej osobom w wieku 70+, które byłyby zainteresowane skorzystaniem z naszej oferty.
Wszystkie informacje oraz zgłoszenia do udziału w projekcie przyjmowane są pod numerami: 739 906 033 w godzinach pracy biura Stowarzyszenia (od poniedziałku do piątku w godzinach 9-14) oraz pod numerem 663 735 147

Podziel się
Oceń