Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarki
niedziela, 5 maja 2024 05:31

Sprzątanie Świata 2024

🌍 Akcja Sprzątanie Świata z Naszymi Członkami! 🌿
Zdjęcie przedstawia grupę wolontariuszy i pracowników Chełmskiego Domu Kultury. W tle budynek CHDK.

Chcielibyśmy podzielić się z Wami niezwykłym doświadczeniem, które mieliśmy zaszczyt przeżyć w miniony poniedziałek. Nasze stowarzyszenie wraz z pracownikami Chełmskiego Domu Kultury, wzięło udział w akcji "Sprzątanie Świata", a frekwencja naszych członków przekroczyła nasze najśmielsze oczekiwania!

📅 Data: 22.04.2024 📍 Miejsce: Teren wokół ChDK

Wspólnie z naszymi niezawodnymi wolontariuszami, ruszyliśmy do akcji, aby zadbać o czystość naszej okolicy i przyczynić się do ochrony naszej planety. Było to nie tylko szlachetne działanie, ale także inspirujące doświadczenie, które pokazało, że wspólnymi siłami możemy osiągnąć naprawdę wiele.

W trakcie akcji zebraliśmy ogromną ilość śmieci dbając o to, by nasze działania miały jak najmniejszy negatywny wpływ na środowisko. Ale najważniejsze było to, że zrobiliśmy to razem, jako społeczność, która troszczy się o swoje otoczenie.

Dziękujemy wszystkim naszym niezastąpionym wolontariuszom oraz pracownikom ChDK  za ogromne zaangażowanie i poświęcenie czasu, aby wziąć udział w tej ważnej akcji. Jesteśmy dumni z Waszego wkładu i gotowi do dalszej współpracy na rzecz naszej społeczności i świata.

Podziel się
Oceń